Graveren

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graveren van metaal en kunststof

Jarenlang voorzag Wim Blommers uit Gorredijk vele bedrijven van een tal van gegraveerde producten. Hij heeft zijn vakkennis op ons overgedragen en sinds maart 2019 hebben wij zijn werk voortgezet.

Of het nu gaat om het graveren van naambordjes, informatieborden, bewegwijzering, liftborden, nummer- of symboolplaatjes of type plaatjes. Maar ook uw drukknoppen, schakelaars of andere schakelmateriaal kunnen wij graveren en wanneer gewenst met lak inkleuren.

Wij graveren in RVS, staal, messing en diverse kunststoffen. Ook voorzien we indien nodig van gaten of zelfklevende tape.

Onze producten zijn geschikt voor vrijwel iedere branche, hierbij te denken aan machine- en apparatenbouw, transport, ziekenhuizen, appartementen, scholen en hotels.

Recente projecten

Mematec Groep beschikt over een uitgebreid machinepark en kan als ervaren graveerbedrijf aan al uw wensen voldoen. Zo graveren wij prototypen & series in opdracht van zeer uiteenlopende klanten. Voor vrijwel iedere branche hebben wij dé oplossing als het gaat om metaal en/of kunststof graveerwerkzaamheden.
Metaal en Kunststof graveren op hoog niveau

Onze klanten

Sinds onze oprichting hebben vele toonaangevende organisaties
voor Mematec Groep gekozen. Enkele voorbeelden zijn:

Al ruim 20 jaar precisie

Fabrikant van one-offs en unieke series. Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak.

Heeft u een uitdaging voor ons?
Ontdek Mematec en bel ons!

Neem contact met ons op voor een
vrijblijvende kennismaking.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar

bel

mail

formulier

route

adres

offerte