Offerte aanvragen

Fabrikant van one-offs en unieke series. Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak.  
 

Wij zijn u van dienst met machinebouw, metaal- en kunststofbewerking.

Hiermee bieden we vele mogelijkheden voor het fabriceren van uw product. Mematec richt zich op maatwerkproducties.

Wij zijn sterk in het ontwerpen en fabriceren van one-offs en unieke series. Aan een ruwe schets hebben we genoeg voor het ontwikkelen van uw maatproduct.

Mematec

Mematec

Mematec

“Mematec staat voor visie, vertrouwen en kwaliteit. Dit stelt ons al jaren in staat om met elkaar mee te groeien.”
Arjen Jongepier, DSS Holland

Moderne productiefaciliteiten


Mematec verricht vrijwel elke vorm van metaal en kunststof plaatbewerking. Wij beschikken over een ruime productiehal met een groot machinepark. Waaronder plaatscharen, uithoekers, kantpersen, vouwbanken, walsen, kolomboren, MIG, TIG en puntlasapparatuur. Ook bezitten we een professionele cabine voor industrieel spuitwerk. In de ontwerpfase kunt u bij ons terecht met uw AutoCAD-tekeningen. Verder bezitten wij een CNC freesmachine voor kunststof en aluminium plaatwerk tot 1½ bij 3 meter. 

Thuis in vele branches


Mematec ontwerpt en fabriceert metalen en kunststof producten voor onder meer binnenhuisarchitecten, winkel- en showroominrichters, autobus- en bedrijfswageninrichters, de installatiebranche en de medische sector. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van industriële omkastingen. Daarnaast is Mematec één van ‘s werelds grootste machinefabrikanten voor de schoenmakerij, schoenreparatiewerkplaats, orthopedie en podologie. Ervaren medewerkers zijn bij het vervaardigen van machines onontbeerlijk. Onze medewerkers zijn dan ook van vitaal belang voor ons bedrijf. In de ruim opgezette bedrijfshal beschikken onze betrokken en vakbekwame medewerkers over een compleet machinepark. Ons enthousiaste team besteedt alle zorg aan uw opdracht. Voor, tijdens en na fabricage van de machines wordt een controle uitgeoefend volgens eigen procedures.