Offerte aanvragen

Hands-on betrokkenheid 
 

Bij Mematec gaan we tot het uiterste in uw belang. Wij voelen een grote betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Vaak resulteert dit in een zeer hechte samenwerking; met diverse klanten doen we al tientallen jaren zaken. Bij Mematec werken we met een hands-on mentaliteit.

Wij houden van adequate oplossingen en creatief meedenken. Doet zich onverhoopt een machinestoring voor of een andere dringende situatie? Dan helpen we u direct. Daar mag u ons aan houden.

Een vrijblijvende offerte en dan?


Wilt u een metalen of kunststof maatproduct laten bouwen? Of heeft u plannen voor een nieuw te bouwen machine? Bij Mematec kunt u altijd terecht voor een gratis advies. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een ruw idee of schets is vaak al genoeg om een doordacht ontwerp voor u maken. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht met uw CAD-tekeningen. Bent u het eens met ons voorstel, dan starten we de productie. Ook dan ervaart u onze betrokkenheid.

We schaven het ontwerp en eventuele prototypes net zo lang bij tot het eindproduct perfect is. En natuurlijk geldt: afspraak is afspraak. Mematec levert uw product stipt volgens planning en conform uw specificaties.

KunststofbewerkingMachinebouwMetaalbewerking 

“Mematec staat voor visie, vertrouwen en kwaliteit. Dit stelt ons al jaren in staat om met elkaar mee te
groeien.”

Arjen Jongepier, DSS Holland