Offerte aanvragen

Klimaatkasten en industriële behuizingen 

In samenwerking met Klimaatgroep Holland produceren wij jaarlijks honderden klimaatkasten voor ventilatie, verwarming en koeling. Vanuit dezelfde expertise zijn wij dé partner voor het ontwikkelen en fabriceren van industriële behuizingen. Variërend van geluidsisolerende omkastingen voor verspaningsmachines, stroomaggregaten en luchtcompressoren tot compleet ingerichte units voor meet- en regeltechniek. 
 
Machinebouw
“Met Mematec hebben we een perfecte samenwerking. We hebben dezelfde ambities, zo versterken we elkaar. En we kunnen altijd op ze bouwen. Dat is een groot goed.”
Harry Vaatstra, Klimaatgroep Holland, Groningen

Machinebouw

Schoenmakerijmachines 

Mematec produceert sinds jaar en dag machines voor de schoenmakerij, schoenreparatiewerkplaats, orthopedie en podologie. Onder de merknaam Power® ontwikkelen wij talloze machines die wereldwijd aftrek vinden. Variërend van handmatig te bedienen modules tot geavanceerde machines met PLC-besturing, elektronische ogen en luchtafzuiging. Mematec verzorgt desgewenst uw complete werkplaatsinrichting. Daarnaast zijn wij de specialist voor reparaties, onderhoud en revisies.

“Mematec bouwt de Rolls Royces onder de schoenmakerijmachines. En ze bieden voortreffelijke service. Ze leveren snel en volgens afspraak dat is belangrijk voor ons.”
Johannes Feenstra, Schoenmakerij Feenstra, Heerenveen