Metaalbewerking

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Metaalbewerking

Mematec heeft de machines en vakmanschap in huis om uw plaat van staal, RVS of aluminium te knippen of in de perfecte vorm te buigen. Wij vervaardigen enkele stuks, series plaatwerk en licht constructiewerk. 

Heeft u alleen nog maar een idee of schets? Wij gaan graag de uitdaging aan om u onze mogelijkheden te laten zien. Mematec kan voor u knippen, zetten, lassen, walsen, boren, draaien, tappen en nog veel meer. Indien gewenst kunnen we uw product in de gewenste kleur spuiten.

Recente projecten

Mematec is een vakkundige producent voor al uw metalen producten, halffabricaten, machineonderdelen en lichte constructies. Wij ontwerpen, fabriceren en assembleren one-offs en unieke series. Daarnaast zijn wij uw toeleverings-partner voor dun plaatmateriaal en profielen volgens vrijwel elke specificatie. Met Mematec kiest u voor professionaliteit, doordachte ontwerpen en een zorgvuldige afwerking. Een reeks van recent afgeronde metaalbewerking projecten.

Metaalbewerking op hoog niveau

Klimaatkasten en industriële behuizingen

In samenwerking met Klimaatgroep Holland produceerden wij jaarlijks honderden klimaatkasten voor ventilatie, verwarming en koeling. Vanuit dezelfde expertise zijn wij dé partner voor het ontwikkelen en fabriceren van industriële behuizingen. Variërend van geluidsisolerende omkastingen voor verspaningsmachines, stroomaggregaten en luchtcompressoren tot compleet ingerichte units voor meet- en regeltechniek.

Fabrikant van klimaatkasten & industriële behuizingen

Al ruim 20 jaar precisie

Fabrikant van one-offs en unieke series. Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak.

Heeft u een uitdaging voor ons?
Ontdek Mematec en bel ons!

Neem contact met ons op voor een
vrijblijvende kennismaking.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar

bel

mail

formulier

route

adres

offerte