Machinebouw

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Machinebouw

Mematec produceert sinds 1999 machines voor de schoenmakerij, podologie en orthopedie. Onder de merknaam Power ontwikkelen wij talloze machines die wereldwijd verkocht worden. Variërend van handmatig te bedienen modules tot geavanceerde machines met uitgebreide elektrabesturing, elektronische ogen en luchtafzuiging. U kunt bij ons ook terecht voor revisies, verhuizing van uw machines en onderhoud van uw machines.

Wist u dat Mematec beschikt over een groot magazijn met onderdelen voor uw schoenreparatiemachine? U kunt er terecht voor contactrollen, borstels, naalden, luchtgereedschap, freesmessen en nog vele andere onderdelen. Neem gerust contact op met uw vraag of kom langs in onze werkplaats in Heerenveen.

Schoenmaker machine

Nieuw en gebruikte machines

Klimaatkasten

On-off & Seriematig

Podologie machine

Machines op maat

Industriële behuizingen​

Geluidsisolerende omkastingen

Orthopedie machines

Geavanceerde machines

Machine laten maken?

Neem contact met ons op

Schoenmaker machine

Mematec produceert sinds jaar en dag machines voor de schoenmakerij, schoenreparatiewerkplaats, orthopedie en podologie. Onder de merknaam Power® ontwikkelen wij talloze machines die wereldwijd aftrek vinden. Variërend van handmatig te bedienen modules tot geavanceerde machines met PLC-besturing, elektronische ogen en luchtafzuiging. Mematec verzorgt desgewenst uw complete werkplaatsinrichting. Daarnaast zijn wij de specialist voor reparaties, onderhoud en revisies van schoenreparatiemachines.

Machinebouw voor Schoenreparatie, Orthopedie en Podologie

Klimaatkasten en industriële behuizingen

In samenwerking met Klimaatgroep Holland produceerden wij jaarlijks honderden klimaatkasten voor ventilatie, verwarming en koeling. Vanuit dezelfde expertise zijn wij dé partner voor het ontwikkelen en fabriceren van industriële behuizingen. Variërend van geluidsisolerende omkastingen voor verspaningsmachines, stroomaggregaten en luchtcompressoren tot compleet ingerichte units voor meet- en regeltechniek.

Fabrikant van klimaatkasten & industriële behuizingen

Onze klanten

Sinds onze oprichting hebben vele toonaangevende organisaties
voor Mematec Groep gekozen. Enkele voorbeelden zijn:

Al ruim 20 jaar precisie

Fabrikant van one-offs en unieke series. Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak.

Heeft u een uitdaging voor ons?
Ontdek Mematec en bel ons!

Neem contact met ons op voor een
vrijblijvende kennismaking.

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar

bel

mail

formulier

route

adres

offerte